Toon menu

Alternatieve genezers in de provincie Zuid-Holland

U bent op zoek naar een alternatieve genezer in de provincie Zuid-Holland. We hebben in Zuid-Holland de volgende 6 alternatieve genezers voor u gevonden:

 • Natuurlijk Gezondheidscentrum Rotterdam Acupunctuur behoort tot de Traditionele Chinese Geneeskunde (T.C.G.) en is een holistische behandelmethode. Dit betekent dat er niet alleen gekeken wordt naar de klacht, maar ook naar (het functioneren) van jou als mens als geheel. In geval van ziekte zijn vaak meerdere lichaamsfuncties verstoord. We spreken dan van een disbalans.
  Rotterdam
  Lees meer
 • Praktijk voor Natuurgeneeswijze Hella Masereeuw Hella Masereeuw is natuurgeneeskundig therapeut. In 1994 heeft zij de hogere beroepsopleiding aan de Academie voor Natuurgeneeskunde in Hilversum afgerond met als afstudeerrichting Natuurgeneeswijze/ fytotherapie en Traditionele "Chinese medicines".
  Rotterdam
  Lees meer
 • Oostplein acupunctuur HED-laserneedles zijn nieuwe medische instrumenten, die fotonen uitzenden met een hoog stimulerende densiteit. Deze fotonen dringen diep in het gewrichtskapsel en in het menselijk weefsel binnen. Dank zij deze zéér diepe indringing, kunnen HED-laserneedles gebruikt worden vanaf de huid. Zij moeten niet in het lichaam gebracht worden, doch alleen op de huid gekleefd worden met een sticker op het...
  Rotterdam
  Lees meer
 • Rotterdam
  Lees meer
 • Oude Wetering
  Lees meer
 • Rotterdam
  Lees meer

Vind alternatieve genezers per plaats in Zuid-Holland

Vind een alternatieve genezer op plaats of postcode