Toon menu

Alternatieve genezers in Helmond

U bent op zoek naar een alternatieve genezer in Helmond. We hebben in Helmond en omgeving de volgende 4 alternatieve genezers voor u gevonden:

 • Acupunctuur Eindhoven Afvallen dat wil bijna iedereen wel en om allerlei uiteenlopende redenen. Dat merk ik ook in mijn praktijk. Ik ben blij dat de mensen komen informeren, want dat is altijd beter dan die onbekende en vaak ongezonde (crash) diëten.
  Eindhoven (11 km)
  Lees meer
 • Yu Yi Tang In tegenstelling tot wat soms wordt gedacht, is acupunctuur meer dan het inbrengen van naalden om pijn te verlichten. Acupunctuur is een complex, van oorsprong oosterse medische behandelwijze met als doel het herstel van de lichaamsbalans en stoornissen in het functioneren van het lichaam. Acupunctuur kan worden gebruikt voor de behandeling van klachten, ziekten en het verbeteren van de lichame...
  Eindhoven (13 km)
  Lees meer
 • Ben Cao Chinees Medisch Centrum Cupping of koppen zetten is een ander onderdeel van de traditionele Chinese geneeskunde. Het gaat hier om het plaatsen van koppen, die vacuüm worden gezogen. De koppen zuigen zich vast aan het lichaam, waardoor afvalstoffen, blokkeringen en zwellingen worden opgelost.
  Eindhoven (11 km)
  Lees meer
 • ZhongYi Nadat op deze Chinese wijze de diagnose gesteld is, wordt er door de therapeut een behandelplan gemaakt. Dit is in de meeste gevallen een combinatie van Acupunctuur, Tui-na en Kruiden.
  Eindhoven (18 km)
  Lees meer

Alle alternatieve genezers in Noord-Brabant

Vind een alternatieve genezer op plaats of postcode