Toon menu

Yu Yi Tang

Alternatieve genezer in Eindhoven, Noord-Brabant

Yu Yi Tang
Aalsterweg 92
5615 CH Eindhoven

Telefoon
040 - 246 47 78
Kaart
Tonen

Bezoek de website

Over Yu Yi Tang

CHINESE KRUIDEN BIJ YU YI TANG

Wij laten u graag kennis maken met onze praktijk, Yu Yi Tang, waar wij u onder andere alles kunnen vertellen en leren over Chinese kruiden. U maakt bij ons kennis met Charlotte Johanns. De specialiste op het gebied van acupunctuur en Chinese geneeswijzen. Daarnaast kunt u enorm veel baat hebben bij de advisering en het gebruik van Chinese kruiden waarin Jianmin Sun binnen onze praktijk is gespecialiseerd.

TRADITIONELE CHINESE VOEDINGSLEER

De Chinese voedingsleer gaat ervan uit dat voeding die voor u goed is, niet vanzelfsprekend goed is voor iemand anders. Best logisch eigenlijk, gezien ieder mens uniek is. De Chinese voedingsleer geeft u inzicht in welke voeding goed bij u als persoon past. Hiermee kan bijvoorbeeld de energiedip na het eten voorkomen worden, de behoefte aan zoetigheid weggenomen worden en het “opgeblazen” gevoel voorkomen worden. Yu Yi Tang is specialist Chinese voedingsleer in Eindhoven.

VOEDINGSADVIES OP BASIS VAN DE CHINESE VOEDINGSLEER

Voedingsadvies op basis van de Chinese voedingsleer houdt rekening met u als individu. Wat is uw conditie? Welke klachten ondervindt u? Voorafgaand aan een advies worden alle belangrijke details van u als individu in kaart gebracht. Op deze manier kan er een dieet opgesteld worden, met daarin advies over welke voedingsmiddelen u beter kan vermijden, en welke u vaker voor moet laten komen in uw voedingspatroon. U krijgt inzicht in een gezond voedingspatroon dat bij u past.

Bezoek de website