Toon menu

Acupunctuur Eindhoven

Alternatieve genezer in Eindhoven, Noord-Brabant

Acupunctuur Eindhoven
Jeroen Boschlaan 220-A
5613 GD Eindhoven

Telefoon
06 4469 4606
Kaart
Tonen
Contact
Wendy Dubbelman

Bezoek de website

Over Acupunctuur Eindhoven

Afvallen dat wil bijna iedereen wel en om allerlei uiteenlopende redenen. Dat merk ik ook in mijn praktijk. Ik ben blij dat de mensen komen informeren, want dat is altijd beter dan die onbekende en vaak ongezonde (crash) diëten.

Overgewicht is vandaag de dag een van de ernstigste gezondheidsproblemen. Maar gewichtsbeheersing omvat veel meer dan calorieën tellen en beweging. Veel belangrijker is kennis en inzicht in jouw persoonlijke lichaamsconditie. Wat speelt er zich in jouw lichaam af waardoor je aankomt en wat is de oorzaak waarom afvallen niet lukt?

Traditionele Chinese geneeskunde (ook bekend als TCM, Traditional Chinese Medicine) kijkt naar jou als mens in zijn geheel. Niet de klacht, maar de mens staat dus centraal. De kern van TCM zit hem in het vinden van de oorzaak en pas daarna in het bestrijden van de klacht.

Acupunctuur, de juiste kruiden en adviezen over eet- en leefgewoonten zorgen voor blijvend goede resultaten. Ontdek welke oorzaken jouw gewichtstoename mogelijk kunnen verklaren en welke behandelingen daarbij helpen. Of nog beter: neem contact op dan kijken we er samen naar.

Bezoek de website