Toon menu

Natuurgeneeskundig therapeuten in Nederland

U bent op zoek naar een natuurgeneeskundig therapeut in Nederland. We hebben in Nederland de volgende 4 alternatieve genezers voor u gevonden:

 • Natuurlijk Gezondheidscentrum Rotterdam Acupunctuur behoort tot de Traditionele Chinese Geneeskunde (T.C.G.) en is een holistische behandelmethode. Dit betekent dat er niet alleen gekeken wordt naar de klacht, maar ook naar (het functioneren) van jou als mens als geheel. In geval van ziekte zijn vaak meerdere lichaamsfuncties verstoord. We spreken dan van een disbalans.
  Rotterdam
  Lees meer
 • Yingsu Natuurgeneeskunde Ik ben Petra Pel. Ik ben 59 jaar en heb 2 kinderen. Ik ben arts. Ik heb een aantal jaren als huisarts gewerkt. In die tijd was het moeilijk om een eigen praktijk te kopen. Ik ben toen de bedrijfs- en verzekeringsgeneeskunde in gegaan. Op dit moment werk ik als medisch adviseur voor een overheidsbedrijf. Daarnaast heb ik bij Total Health de 3 jarige voeteflexplus opleiding gedaan. Op dit moment ...
  Zwolle
  Lees meer
 • Praktijk voor Natuurgeneeswijze Hella Masereeuw Hella Masereeuw is natuurgeneeskundig therapeut. In 1994 heeft zij de hogere beroepsopleiding aan de Academie voor Natuurgeneeskunde in Hilversum afgerond met als afstudeerrichting Natuurgeneeswijze/ fytotherapie en Traditionele "Chinese medicines".
  Rotterdam
  Lees meer
 • Dokter de Jong | Natuurlijke geneeskunde Heb je last van verschillende klachten, of onduidelijke klachten? Voel je je niet lekker in je vel maar weet je niet waar dat van komt? Ben je al lang onder behandeling bij specialist of in het ziekenhuis maar zie je weinig vooruitgang? Of heb je vaak hoofdpijn, ben je altijd moe, heb je weinig energie, ben je benauwd, depressief of is er iets anders waardoor je niet voluit kunt leven? Dan vind...
  Driebergen-Rijsenburg
  Lees meer

Vind een alternatieve genezer op plaats of postcode